TREDJE NATUR er udpeget som vinder i kategorien Arkitektonisk kvalitet i innovations-konkurrencen Better Living.

Med forslaget ‘Reservoir’ modtager vi en førsteplads i konkurrencen, der er udskrevet af Grundejernes Investeringsfond, og lanceret på Realdanias nye åbne innovationsplatform Innosite. Blandt 160 ideer og 45.000 besøgende er idéen udvalgt som den bedste i kategorien.

Jurymedlem Kristian Hanak, tegnestuechef hos Christensen & Co Arkitekter, udtaler om forslaget:

Det er en fantastisk smuk illustration af, at en klimaudfordring kan vendes til noget positivt, og det er en generøs tanke at tilbyde en forbedring, der ikke kun tilkommer den enkelte beboer eller ejendom, men tilkommer en hel karré eller bydel.

Se filmen fra Innosite:

 Fra Juryen udtaler Mikael Hallstrup, leder af Designit:

Vinderidéerne fejres og udstilles i Dansk Arkitektur Center torsdag d. 8. marts. Vi glæder os!

Se forslaget her og læs vores post om deltagelsen i Innosite. Se de andre præmierede forslag her.