Onsdag d. 13. marts 2013 kunne TREDJE NATUR fejre 1. års fødselsdag!https://tredjenatur.dk/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gifDet har været et hæsblæsende år, hvor vi har kunnet udbrede kendskabet til tegnestuen og skabt mange muligheder for at udvikle by, bygning og biologi i en tættere relation. Helt konkret er vi nu 10 ansatte i firmaet og vi rundede sagsnummer 35 i firmaets første år.

Det er både en glæde og en ære at kunne se tegnestuen gro. Her på stedet har vi en ambition om skabe en bevægelse, og når nu det er ens fødselsdag, så tillader vi os at stoppe op og glædes et kort øjeblik. Vi er allerede godt i gang med år 2. Det ser godt og lovende ud. P.t. har vi fingrene i 5 store konkurrencer og der er konkrete visioner på vej, som spænder over hybride bygningsopgaver, masterplaner, virtuelle arkitekturplatforme, klimatilpasningsstrategier, klimateknologier, naturgenopretning og helende sundhedslandskaber. Vi deltager desuden i vidensnetværk og politiske taskforces hvor vi lærer nye folk at kende og udbreder kendskabet til de nye grønblå agendaer samt laver projekter ingen har bedt os om.

Vi ser frem til i maj endelig at kunne slå dørene op til vores helt egne lokaler under himlen på Nørrebro. Øverst i baghuset mod Superkilen er håndværkerne i gang med at støbe gulve, lave glasvægge, skifte vinduer og trække ledninger. Meget mere herom i maj!