Tredje Natur, Smith Innovation og Københavns Kommune diskuterer klimatilpasning. Det sker hjemme hos Tredje Natur den 16. september kl. 17-19. Vi slutter af med debat, og lidt vådt og godt til ganen.

Vi starter med Klimachef Lykke Leonardsens oplæg ”Problemer bliver til muligheder”, om hvordan Københavns Kommune for alvor har sat turbo på klimatilpasningen. 300 projekter og 10 mia. skal der investeres over de næste 20 år. Men hvordan kommer man fra plan til implementering og hvordan arbejder man i det hele taget strategisk og politisk med så stor en beslutning?

Dernæst vil partner i Smith Innovation Mikkel A. Thomassen, med sit oplæg ”Flydende og fast”, give et indblik i hvordan man organiserer udviklingsforløb, der forener vandet og byen. Med afsæt i en række udviklingsforløb inden for Klimaspring fortæller Mikkel om arbejdet med at forene klimatilpasningsløsninger med en kommerciel udvikling.

Til sidst vil Partner i Tredje Natur, Flemming Rafn Thomsen med sit oplæg ”Empatisk By” spørge til hvordan klimakronerne kan udnyttes til grønblå omstilling af byens sanselige nærvær, anderledes funktioner og skabe ny viden og værdier? Med udgangspunkt i tegnestuens praksis vil Flemming vise sammenhængen mellem de individuelle vandoplandes potentialer i byens store skala, og de konkrete klimaløsninger og – komponenter i øjenhøjde. Flemming viser materiale fra blandt andet projekterne Grøn Klimatilpasning, Enghaveparken og Klimaflisen.

Arrangementet afholdes v. TREDJE NATUR, Heimdalsgade 35, Baghuset 4 sal, 2200 København N.

Tilmelding via Facebook eller Arkitektforeningen