Ny profil skal være med til at styrke tegnestuens fortsatte udvikling. Vi er glade for at kunne byde vores nye Head of Business Development and Communications Hulda Hallgrímsdóttir velkommen hos Tredje Natur.

Hulda kommer med otte års erfaring med forretningsudvikling og strategisk formidling fra førende aktører i arkitekturbranchen, samt en master fra Copenhagen Business School i Management of Creative Business Processes.

Jeg glæder mig meget til at kaste mig over arbejdet med forretningsudvikling og kommunikation her på tegnestuen og få lov til at være del af den spændende rejse Tredje Natur er på. Jeg ser et kæmpe potentiale i den nye og mere holistiske måde at tænke by og natur på, som Tredje Natur repræsenterer og det potentiale vil jeg gøre, hvad jeg kan for at forløse yderligere,” siger Hulda.

Hulda kommer fra en stilling som Business Development Coordinator hos BIG – Bjarke Ingels Group, hvor hun har siddet i 3,5 år og været en del af tegnestuens forretningsudviklingsteam. Der har hun været med til at sikre et løbende flow af nationale, såvel som internationale opgaver til BIG. Desuden var hun udstillingskoordinator og stod for faglige arrangementer på tegnestuen. Tidligere sad hun hos Dansk Arkitektur Center og var med fra idé til udførelse på en lang række projekter inden for arkitektur og byudvikling. I flere år var hendes faste plads på det selvstændige byformidlingsprojekt Copenhagen X, hvor Københavns byudvikling var i fokus.

Hulda vil indtage en vigtig rolle i det daglige arbejde med at styrke tegnestuens fortsatte udvikling.

Kontakt
Hulda Hallgrímsdóttir hh@tredjenatur.dk / +45 6088 1781