Ole Schrøder deltager som oplægsholder på messen Nordic Architecture med præsentationen “Man-made solutions to man-made problems”, hvor han belyser måder vi fremover gentænker og løser problematikker med aktuelle klimaforandringer, forårsaget af mennesket selv.

Hvordan ser fremtidens byer ud? Hvordan planlægger vi byer bedst? Hvordan skaber vi plads til alle? Hvordan generer vi levedygtige og bæredygtige byer?  Med fokus på byens fremtidige udvikling, ønsker messen The Nordic Architecture Fair at diskutere og belyse metoder til fremtidig byplanlægning, der forholder sig til bland andet bymæssige problematikker som globalisering og klimaforandringer.

Præsentationen finder sted på The Swedish Exhibition & Congress Centre in Götenborg, Sweden – onsdag d. 8 november, 15:30 – 15:45 på scenen G2.

Læs mere om messen Nordic Architecture her.