Du kan nu lytte til ‘Re-inventing the streets in Copenhagen’, et nyt podcast om TREDJE NATUR i serien Shop Talk udgivet af World Architecture News.

I podcastet møder WAN’s redaktør, Michael Hammond, partner Flemming Rafn Thomsen og Head of production Jeppe Ecklon fra TREDJE NATUR til en snak om Klimaflisen – en løsning på de voksende klimaudfordringer vi har i byerne.

Lyt til podcastet >> HER <<

“In the next 30 minutes our guests take us underground in Copenhagen to explain how their innovative concept, the Climate Tile, works. Along the way, we talk about monster rain, floating car parks, the battle for square metres in our cities and coffee shops.”

SHOP TALK
Med Michael Hammond i spidsen, indeholder Shop Talk interviews med arkitekter, der arbejder med emner og agendaer, som er relevante at diskutere nu. Fokuseret på aktuelle nyheder, giver programmet en platform for arkitekter at nå ud til et bredt publikum.