TREDJE NATUR har vundet opgaven om at udarbejde en ny helhedsplan for De Gamles By på Nørrebro.

Københavns Kommune har besluttet, at der skal opføres en ny folkeskole i De Gamles By samt et nyt Center for Diabetes og har i den forbindelse valgt TREDJE NATUR som rådgiver på opgaven om at udarbejde en ny helhedsplan for området. Vi glæder os til at give os i kast med den spændende opgave beliggende midt på Nørrebro i København, som bl.a. indebærer at skulle finde den rette balance mellem de grønne områder og de nye kommunale funktioner.

I helhedsplanen vil TREDJE NATUR holde fast i områdets særlige karakter. I samarbejde med Københavns Kommune, lokale borgere og områdets interessenter vil vi udvikle området med nye funktioner, sammenhænge, bygningsvolumener og blå og grønne strategier, med stor respekt for den kulturhistorie og det kulturmiljø som kendetegner De Gamles By. TREDJE NATURs helhedsplan skal på den måde skabe en optimal plan, som både tager hensyn til fremtid og fortid.