TREDJE NATUR søger skarpe praktikanter til efteråret 2019. Vi er en ambitiøs tegnestue der hylder faglig nytænkning og tværfagligt samarbejde indenfor bæredygtig byplanlægning og arkitektur. Vi søger arkitekturpraktikanter, der vil gå på opdagelse i territoriet mellem bygning og landskab og mellem det naturlige og det menneskeskabte sammen med os.

OM PRAKTIKSTILLINGEN
Som praktikant hos TREDJE NATUR vil du indgå i et projekteam på lige fod med engagerede og kompetente kolleger, hvor der i fællesskab formuleres nye hybride løsninger til fremtidens by.

Vi arbejder på nationale og internationale projekter i alle skalaer og typologier. Fra vores klimatilpasningsprodukt Klimaflisen, over fremtidens bæredygtige bolig, kontor og hotelbyggeri til en lang række spændende masterplanopgaver i Danmark, Norge og Sverige.

Projekternes alsidige profil giver vores praktikanter mulighed for at arbejde over et bredt fagligt spektrum af byer, bygninger, landskaber, hybrider og infrastruktur.

Vi vil meget gerne se ansøgninger fra engagerede, proaktive og positive mennesker, der vil være med til at udvikle projekter, som udforsker sammenhængen mellem bygninger og biologi og hvor FNs verdensmål er i fokus. Vi ser gerne, at du:

  • Besidder gode fremstillings- og formidlingsevner, der griber arkitektoniske koncepter og idéer
  • Kan udvikle skitse- og præsentationsmodeller
  • Udviser engagement og vilje til at udvikle din faglighed
  • Arbejder hjemmevant i Illustrator, Photoshop, InDesign, CAD, Rhino
  • Har noget på hjerte og interesse for vores klima


DET PRAKTISKE
Praktikperioden vil være på minimum 5 måneder med start august/september 2019, med mulighed for forlængelse.

Praktikken vil være reguleret af en praktikaftale, hvor dine ønsker og mål kommer til at være vejledende for arbejdsopgaver under dit ophold.

Praktikken er lønnet efter erfaring. Send din portfolio og CV til internship@tredjenatur.dk – (maks. 8mb).

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi ansætter løbende.