TREDJE NATUR er tilstede under C40’s klimatopmøde og deltager i talks og events, hvor tegnestuens banebrydende projekter er omdrejningspunktet.

Københavns Kommune, som er vært for topmødet, hvor borgmestre fra storbyer i hele verden samles i København 9.-12. oktober, har valgt at sætte fokus på tre københavnske projekter, som TREDJE NATUR har været med til at skabe.

  • Den nye ø Lynetteholmen, som vi aktuelt arbejder på bliver fokuspunkt når C40’s klimatilpasningsnetværk inviteres på bådtur i Københavns Havn af Københavns Kommune og By og Havn.
  • På en rundvisning på Enghaveparkens byggeplads vil vi sammen med COWI og Københavns Kommune fortælle om klimaparken, som til december vil være klar til at tage imod 24.000 m3 skybrudsvand.
  • I en masterclass organiseret af kommunen bliver der fokuseret på københavnske klimaløsninger, hvor Klimakvarteret og Enghaveparken er omdrejningspunk for masterclassen.

Udover ovenstående vil Ole Schrøder og Flemming Rafn Thomsen være til stede til Cities & Business Forum, hvor Dansk Industri har udvalgt Enghaveparken, som case for internationale klimaløsninger, som præsenteres i bygningens forhal.

Danske Arkitektvirksomheder har yderligere udvalgt Klimaflisen, til at være med i en udstilling i foyerén i Industriens Hus, som søger at formidle danske arkitektvirksomheders bidrag til bæredygtige og klimasikrede byer.

Vi ser frem til en spændende og udbytterig uge, hvor vi håber og tror på, at borgmestrene fra mange af verdens største storbyer vil sætte handlig bag ordene, og skub i implementeringen af Parisaftalen!