TREDJE NATUR søger en dedikeret og skarp studerende til kommunikation og forretningsudvikling. Vi er en ambitiøs tegnestue der hylder faglig nytænkning og tværfagligt samarbejde indenfor bæredygtig byplanlægning og arkitektur. Du vil indtage en vigtig rolle i det daglige formidlingsarbejde på kontoret på Nørrebro og være med til at styrke tegnestuens fortsatte udvikling og ambitioner om en mere bæredygtig byggebranche.   

OM STILLINGEN
Vi søger en person som brænder for formidling og den gode fortælling. Du skal være strategisk tænkende, besidde gode formidlingsevner på både dansk og engelsk, være selvstændig anlagt og frisk på at kaste dig ud i ukendte arbejdsopgaver.

Du skal have lyst til at være med til at udvikle tegnestuens måde at kommunikere på og bidrage til at tegnestuens budskaber kommer ud over Danmarks grænser.

Vi forestiller os, at du er i gang med en journalistisk, kommunikationsfaglig/humanistisk eller arkitektonisk uddannelse f.eks. på Universitetet, CBS, RUC eller KADK. Du skal være fortrolig med Office pakken samt InDesign og Photoshop.

DINE ARBEJDSOPGAVER
Du vil:

  • Medvirke til den fortsatte udvikling og formidling af tegnestuens agenda
  • Bidrage til udarbejdelse af ansøgninger, promoverings materiale m.m.
  • Skabe indhold til hjemmeside og sociale medier
  • Håndtere det praktiske omkring pressehenvendelser
  • Oversætte og redigere tekst på dansk og engelsk
  • Både tage dig af udfordrende og udviklende opgaver, samt til tider opgaver af mere lavpraktisk karakter

Personen med den rigtige profil vil i høj grad kunne præge stillingen selv og derved udvikle sine kompetencer i en ønsket retning.

ANSØGNINGSFRIST
Ansøgningsfrist den 16. oktober

Samtaler afholdes i uge 43 med tilsigtet opstart 1. november. Send din ansøgning og CV til hh@tredjenatur.dk markeret med `Studentermedhjælper – kommunikation og forretningsudvikling´

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Hulda Hallgrímsdóttir, Head of Business Development and Communications på hh@tredjenatur.dk eller telefon +45 6088 1781.