TREDJE NATURs partner, Flemming Rafn Thomsen, deltager på den finske messe ‘Showroom’, som keynote taler, under Helsinki Design Week.

Showroom Stage afholdes d. 13.-15. september 2017 og belyser og diskuterer i år arkitektur, byplanlægning og design, som et redskab til interaktion mellem mennesker, bygninger og miljø.

Flemming deltager som keynote taler med oplægget Nature First. Oplægget vil indeholde Flemmings fascination og drivkraft bag arkitektur; kraften og potentialet, som den menneskeskabte natur generer, og måden vi kan kortslutte det indgroede skel mellem by og landskab i arkitekturen. Læs mere om eventen her.

Vi håber Flemmings oplæg vil inspirere og viderebringe TREDJE NATURs agenda til det finske publikum; at natur og kultur gennem en lærerig udveksling, forener mennesker, arkitektur og natur i en symbiose, som medfører et sundt og oplevelsesrigt liv i byen.

God tur!