Flemming Rafn Thomsen fortæller om designorienteret perspektiv på klimatilpasning i København, i en dobbelt forelæsning på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning. 

Copenhagen Landscape Lectures er en åben forelæsningsrække, for publikum interesseret i hvordan vi former vores fysiske miljø, på tværs af byer, landskaber, uddannelse og praksis. I efterårets program er der fokus på økologiske og grønne tilgange til design, byplanlægning og hvilken rolle naturen har i en bymæssig kontekst. Derfor er det oplagt og relevant at TREDJE NATUR er repræsenteret i forelæsningsrækken. Hans medforelæser er australske Cathy Oak, byrådsmedlem i Melbourne og ansvarlig for byens udvikling ift. miljø og klimatilpasning.

Forelæsningen finder sted d. 19 september, kl. 16:30, Van Landen Auditorium, Rolighedsvej 23.

Læs mere om forelæsningen her og efterårets forelæsningsrække her.