TREDJE NATUR bidrager til konference om biodiversitet i det bebyggede miljø

Hvordan tænker man biodiversitet ind i det bebyggede miljø for at skabe et grønnere Danmark? Tredje Natur er inviteret med til Green Building Council Danmarks (DK-GBC) vinterkonference der afholdes d. 17. december 2019 i Roskilde. Partner Flemming Rafn Thomsen vil deltage i debatten Biodiversitet i det bebyggede miljø – er det galt eller genialt? hvor han vil belyse Tredje Naturs tilgang til, hvordan man kan integrere bynatur i det bebyggede miljø. Med ham i debatten er Hans-Bo Hyldig, direktør i FB Gruppen, Mia Manghezi, projektudviklingsdirektør i PensionDanmark og Vicky Knudsen, biolog, ornitolog og naturvejleder.

Der er flere aktører, der arbejder med biodiversitet i bynaturen, men det går for langsomt. Derfor sætter DK-GBC på årets vinterkonference fokus på, hvordan man kan skabe mere biodiversitet i det bebyggede miljø. Hvordan bliver der arbejdet politisk med biodiversitet i bynaturen? Hvad gør kommunerne? Hvad gør byggebranchen? Hvad siger de grønne interesseorganisationer? Og hvilke udfordringer er der med at skabe biodiversitet i bynaturen? Det er alle spørgsmål, vinterkonferencen vil berøre.”

Konferencen afholdes d. 17. december 2019 fra kl. 9.30 til 17.00, hvoraf debatten vil finde sted kl. 11.40 – 12.25 i Roskilde Rådhus.

Læs mere HER.