FN’s udviklingsprogram har inviteret Flemming Rafn til at tale til Future Cities Forum, som stiller skarpt på den bæredygtige udvikling i Bosnien-Hercegovina. Eventet finder sted virtuelt i morgen 5. november og er åbent for alle.

Arrangementet er rettet mod meningsdannere og socioøkonomiske interessenter og er samtidig tiltænkt at inspirere til mere engagement og systemisk arbejde hen imod bæredygtige og regenerative bymodeller.

Øvrige inviterede talere er Indy Johar, Simon Pitkeathley, Gabriella Gomez-Mont, Dan Hill, Marina Dimova, Laura Ve m.fl.

Link til eventet og registrering: https://na.eventscloud.com/website/19199/ 

Flemming vil introducere Regenerative City – en stor vision for det 40 hektar store fremtidige udviklingsområde, Dokken i Bergen, Norge. I projektet kommer Tredje Natur med høje ambitioner om en regenerativ by. Det fremtidige Dokken er planlagt som en zero-emission bydel, der lægger vægt på Bergens relation til fjorden, naturen og historien – kun herved kan vi opfylde målene i Parisaftalen.