TREDJE NATUR’s projekt POP-UP er nomineret til The Climate Action Challenge! ‘Udfordringen’ er arrangeret af What Design Can Do og er en ny, global designkonkurrence, der efterspørger den kreative branche om bud på modige og innovative klimatilpasnings-
løsninger.

POP-UP er et bud på en klimatilpasningsløsning, der svarer på mange storbyers udfordringer med regnvand, parkering og grønne byrum. Ved at kombinere et vandreservoir, parkeringsanlæg og byrum løser projektet tre udfordringer i et og samme greb.

De nominerede er 35 projekter ud af 384 ansøgere fra 70 forskellige lande. Konkurrencen synliggør behovet for innovative, klimatilpassede projekter og TREDJE NATUR er glade for at POP-UP medvirker til denne udvikling. Se nomineringen af POP-UP.

Læs mere om POP-UP her.
SECTION_TREDJENATUR_HJEMMESIDE