TREDJE NATUR søger skarpe praktikanter til forårssemesteret. Vi er en ambitiøs tegnestue med noget på hjerte, der hylder faglig nytænkning og tværfagligt samarbejde. Vi søger arkitektur-, landskabs-, og konstruktør-praktikanter, der har et blik for den hybride tankegang, der kan koble landskabet med det byggede byen.

Stillingen
Som praktikant hos TREDJE NATUR vil du indgå i et projekteam på lige fod med engagerede og kompetente kolleger, hvor tværfaglighed er i højsædet og der i fællesskab formuleres nye hybride løsninger til fremtidens by. Aktuelt arbejder vi med en række spændende udviklingsopgaver og konkurrencer bl.a. Arken Walk, POP-UP og Klimaflisen. Derudover er flere projekter under projektering og udførelse, herunder opførelsen af Fremtidens Sølund; nye institutionsbyggerier i Urbanplanen Syd; fornyelse af Enghaveparken, samt landskabet til Faste Batteri. Projekternes alsidige profil giver mulighed for at arbejde over et bredt fagligt spektrum af byer, bygninger, landskaber, hybrider og infrastruktur.

Vi vil meget gerne se ansøgninger fra engagerede, proaktive og positive mennesker, der vil være med til at udvikle sammenhængen imellem bygninger og biologi. Vi ser gerne, at du:

  • Besidder gode fremstillings- og formidlingsevner, der griber arkitektoniske koncepter og idéer
  • Kan udvikle skitse- og præsentationsmodeller
  • Udviser engagement og vilje til at udvikle din faglighed
  • Arbejder hjemmevant i Adobe InDesign, CAD, Rhino og har kendskab til Vray og Grasshopper
  • For konstruktørpraktikanter vægtes godt kendskab til Revit og BIM projektering
  • Du er i gang med din kandidatuddannelse

Det praktiske
Praktikperioden vil være på 6 måneder med start januar/februar 2017, med mulighed for forlængelse.
Praktikken vil være reguleret af en praktikaftale, hvor dine ønsker og mål kommer til at være vejledende for arbejdsopgaver under dit ophold.
Send din portfolio og CV til internship@tredjenatur.dk – (maks. 8mb).
Ansøgningsfrist er den 17. december 2017

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Sofie Askholm Ibsen på sas@tredjenatur.dkOffice atmosphereTREDJE NATUR
Vi udformer konkrete strategier for fremtidens hybride by igennem idéoplæg, agitation, projektforslag, vidensudvikling og tværfaglige samarbejder. Vores blik er rettet mod steder, hvor det regulerede og det uregulerede kan clashe og skabe nye historier. Vi er fascinerede af den kraft og det potentiale, som den menneskeskabte natur genererer, og vil kortslutte det indgroede skel mellem by og landskab i dansk arkitektur. Vores projekter skaber rum, relationer og nye betydninger i en verden, hvor forholdet mellem natur og by konstant forandrer sig.