Tredje Natur har ansat ny direktør for forretningsudvikling. Gustav Brade kommer fra en stilling som politisk konsulent for Overborgmesteren I Københavns Kommune, med særlig fokus på byudvikling, klima, trafik og kommunens store selskaber. Ansættelsen markerer et kursskifte mod en mere strategisk drevet forretning, med fokus på nye samarbejdsmodeller og en stærkere stemme i debatten om byen.

”Jeg er så glad for at blive en del af et stærkt og ambitiøst hold med hjerte og hjerne på det rette sted. Tredje Natur er en af de mest interessante tegnestuer i disse år, i kraft af deres insisteren på at være mere end traditionelle arkitekter – men arbejde på tværs af sektorer og skalaer – lige fra masterplaner til klimafliser og genanvendelse i byggeriet. Den tilgang er speciel, og gør projekterne bedre, sjovere og mere relevante for dem det hele handler om – menneskerne.

Jeg glæder mig til at være med til at udvide og skærpe forretningen, herunder vores tilstedeværelse i udlandet. Samtidig håber jeg, at mine erfaringer fra både den politiske verden og fondsverdenen kan være med til at åbne nye døre, og skabe projekter, der gør verden til et bedre og mere bæredygtigt sted.” udtaler Gustav Brade.

Tredje Natur blev stiftet i 2012 af partnerne Ole Schrøder og Flemming Rafn, og har siden stået bag en række markante byggerier og masterplaner i Danmark med bæredygtighed, cirkularitet og klimatilpasning som omdrejningspunkt. Herunder Enghaveparken, som for nyligt blev hædret med den danske arkitektstands fornemmeste pris, Årets Arne. Ole Schrøder siger om ansættelsen;

”Med Gustav har vi ansat en ny type profil til at varetage vores forretningsudvikling og styrke vores eksterne relationer. Men for os var det et helt oplagt match og et meget bevidst valg. Gustavs indsigt og erfaring fra den politiske verden og hans forståelse for centrale dagsordener omkring de politiske tendenser, nye samarbejdsmodeller og strategi udgør et stærkt fundament for at udvikle vores tegnestue. Og vi ser ham som en vigtig brik i fremtidens Tredje Natur, her hvor vi står på tærsklen til vores 10-års jubilæum. Vi er begejstrede over at kunne ansætte en så tung profil, og jeg glæder mig til samarbejdet.”

Gustav Brade ansættes som Director of Business Development pr. 1. Juni 2021, og får ansvar for forretningsudvikling, strategi og kommunikation.

 

Gustav kan kontaktes på 2730 4411 og gbr@tredjenatur.dk.