“When you are driven, anything is possible”.

Tredje Natur har fået en hovedrolle i dokumentarserien Driven, lavet af Toyota.

Driven er en mini-dokumentarserie af Toyota om forskellige folk og hvad der driver dem i deres personlige liv. En drivkraft mod sejr. En drivkraft mod perfektion. En drivkraft mod eventyr. Serien fokuserer på nytænkende mennesker i forskellige professioner. Det er en historie om deres retning i livet snarere end deres destination. Dokumentarfilmene er lavet med vægt på de ekstraordinære historier og har det til formål at vise de tilknyttede drømme og ambitioner. TREDJE NATUR er glad for, at Toyota har set vores DRIVE for at arbejde for bedre og mere bæredygtige byer!

Andre personer i Driven-serien erSamantha Payne fa Open Bionics, Victorien Erussard og Jérôme Delafosse med Energy Observer, Damales Mukaka sygeplejereske for Marie Stopes NGO i Zambia, racerkøreren Mike Conway og michelinkokken Nick Bril.

DRIVEN | TREDJE NATUR
Vi ser en lys fremtid forude, hvor vi har gentænkt måden vi udvikler vores byer på. Vi er drevet af at visionen om at skabe bedre samfund ved en ny bevægelse inden for byudvikling, hvor vi skaber enkle og hybride løsninger på komplekse menneskeskabte problemer. By og natur er ikke hinandens modsætninger, men snarere forudsætninger for at kunne skabe projekter, der bidrager til en nødvendig omstilling.

Se vores historie, som tager dig fra Fælleden, et menneskeskabt naturrum, henover Klimakvarteret, Klimaflisen og vores klimapark. Vi viser et skjult gigantisk affaldsbjerg på 200.000 tons aske bare 3 km fra Christiansborg der kan upcycles som bæredygtig beton. Filmen slutter med refleksioner om Københavns fremtid og Lynetteholm, der skal sikre byen for klimaforandringer. I filmen kører vi Toyotas brintbil, en enestående teknologi, der kun udleder vanddamp som restprodukt.

En stor tak til instruktøren Wim Bonte og Hotel Hungaria for samarbejdet og tak til København og de mange bygherrer, arkitekter og øvrige rådgivere, der står bag projekter som har bidraget til en levende og fantastisk by.

SE MERE
Alle Driven-afsnit kan ses på Toyota’s Youtube Channel.

>>Se alle afsnit i Driven-serien her<<