Fredagsevent “Fernisering” den 3. februar klokken 15.30 på Vennemindevej 39 i Skt. Kjelds Kvarter på Østerbro.

Fredag den 3. februar 2012 åbner udstillingen af 37 arkitekt tegnestuers visioner for Skt. Kjelds Plads. Idéerne spænder fra futuristiske drivhuse og velodromer til brostensbelagte gader og tætbeplantede pladser.

Stadsarkitekt Tina Saabye åbner udstillingen den 3. februar klokken 16.00, hvorefter de to præmierede forslag bliver præsenteret af henholdsvis Tegnestueværkstedet (2. præmie) og TREDJE NATUR (1. præmie). Efter præsentationerne vil der være mulighed for at tale med arkitekterne og få svar på, hvordan de opfatter kvarteret, hvad de mener, der er Sankt Kjelds Plads´særlige potentiale og hvorfor de synes netop denne del af København er spændende at arbejde med.

Områdefornyelsen byder på lidt godt til ganen, og glæder sig til at byde velkommen til udstillingen. Kom og se Skt. Kjelds Kvarter – med andre øjne. Udstillingen vil være oppe hele februar måned, og du kan kigge forbi alle hverdage mellem kl. 9.00 – 16.00.

Læs mere på Områdefornyelsens hjemmeside.

Tilmeld dig på Facebook.