TREDJE NATUR er kåret som shooting star i det anerkendte arkitekturmagasin A10. I sommerens kommende udgave er vi fremhævet som en af 11 danske tegnestuer, der skal holdes øje med på den danske arkitekturscene. I fornemt selskab med firmaer som PK3, Nord, Polyform, JaJa Architects, Adept, Effekt, Transform og Sleth med flere føler vi os taget godt imod.

Vi glæder os til at modtage et eksemplar med posten!

A10 #46 Jul/Aug 2012:
Focusing on European countries
As of this issue, each instalment of A10 examines the state of affairs in a different country with regard to the architectural climate, with special emphasis on the position of young architects. Over the last ten years, Denmark has seen a major surge in building production. Interestingly, this is largely due to young Danish firms. At the invitation of A10, the Danish Architecture Centre (DAC) presents the new generation of Danish offices in the context of the Danish architectural climate that has developed in recent years.

Se A10’s hjemmeside her