Lørdag den 18. august blev Københavns første klimakvarter skudt i gang med et brag af en fest. Mere end 1000 mennesker lagde vejen forbi Tåsinge Plads for at være med til åbningen.

Miljøministeren holdt en inspirerende tale for de mange fremmødte, og fortalte, at hun fremover glædede sig til at henvise til Skt. Kjelds Klimakvarter som foregangseksempel for klimatilpasning istedet for, som i dag, hvor hun ofte må fortælle om projekter i udlandet.

Mange interesserede beboere tog en snak med TREDJE NATUR og andre eksperter om klimatilpasning og visionerne for området.

Der blev slået med le, grint af campingteatrets vandforestilling, løbet om kap med superhelten MAX 100, spist Kirk&Maabjergs klimavenlige mad, plantet skolehaver, gået på gårdvandring, drukket økologisk kaffe og meget mere.

Se filmen fra den festlige åbning:

Læs alt om projektet på vores egen side og læs mere hos klimakvarteret egen hjemmeside.