TREDJE NATUR er inviteret til at være med i juryen ved D&AD Award 2013. Den prestigefyldte D&AD Award modtager hvert år tusindvis af projekter til vurdering i 24 forskellige kategorier indenfor design og marketing. Vi skal deltage i juryen for Spatial Design sammen med 4 andre arkitekter og designere: Ab Rogers – Ab Rogers Design, Jason Bruges – Jason Bruges Studio, Kevin Haley – Aberrant Architecure og Sturt Wood – rAndom International. Sidstnævte er p.t. aktuel ved det (med rette) hypede Rain Room på The Barbican i London. Tidligere præmierede i kategorien tæller navne i verdensklasse, senest blandt andre Saatchi & Saatchi, Heatherwick Studio og Yuusuke Karasawa, så vi forventer en interessant proces.

UPDATE: Det  er i december annonceret at selveste professor James Corner fra Field Operations bliver det 6. jurymedlem! Corner er blandt andet anerkendt for The High Line og Fresh Kills Park i New York og for at være en af grundlæggerne af principperne bag Landscape Urbanism.

D&AD fejrede sidste år 50 års jubilæum, og er i gennem årene vokset til en international styrkeposition indenfor britisk design og marketing. Prisen grundlagdes af’mad men’ godfathers David Bailey, Terence Donovan og  Alan Fletcher i 1962. Det interessante ved prisen er at der uddeles’pencils’ til de projekter der har fortjent det, og ikke til et fast antal hvert år. Bedømmelsen foregår ad flere omgange hen over foråret 2013 og afsluttes d. 16. april under festlige omstændigheder.

Se selv deres vidunderligt ubeskedne præsentation af D&AD fra 2008.

Og her en film fra vurderingen for en ’black pencil’ I 2012.