TREDJE NATUR vinder terræn i Danmark og Norden, og vi har brug for nye flittige hænder, der kan indgå i familien og løfte tegnestuens projekter. Hvis du brænder ligeligt for bygning og biologi, og kan se dig som en relevant medspiller i forhold til tegnestuens agenda og projekter, så vil det glæde os at høre fra dig!

Konkret ønsker vi at ansætte én projekterende og én skitserende arkitekt til projektrealisering, kommissioner og projektkonkurrencer. Opstart uge 43.

Projekteringsarkitekt
Vi har brug for en dygtig projekterende arkitekt/landskabsarkitekt, med 3-5 års erfaring indenfor byrum, klimatilpasning, tilgængelighed og beplantning i tætte bymiljøer.

Skitserende arkitekt
Vi søger en alsidig arkitekt, der har erfaring med planlægning, bygning og landskab.

Skriv til Ole og Flemming på job@tredjenatur.dk eller ring til Ole på 2510 4460.

TREDJE NATUR er et københavnsk arkitektkontor, der balancerer bygning og biologi i den tætte by og i det åbne land. Vi arbejder konkret med planlægning, bygning og byrum med den gennemgående vision, at arkitektur skal udfolde rammerne for et enestående hverdagsliv i kontakt med naturen. Vi sidder p.t. 10 mennesker i et fantastisk kontor ved Superkilen øverst på Nørrebro i et dynamisk hus med andre tegnestuer og foreninger.