TREDJE NATUR deltager i panel på Copenhagen Architecture Festival x Film i forbindelse med visningen af Lost Rivers på Dansk Arkitektur Center. Filmen vises d. 27. marts kl. 17.

Lost Rivers undersøger de glemte floder, der blev gravet ned under beton og asfalt, da de moderne byer udviklede sig i 1800-tallet. Floder som Tyburn i London og Sawmill River i Yonkers, NY. Problematikken kendes også herhjemmefra med debatten om Ågaderne i København og Århus. Filmen er instrueret af Caroline Bâcle og scorer 8,4 på IMDB.

En rejse ind i en skjult underverden, og et debatindlæg om separationen mellem menneske og natur.

Filmen vil blive samvist med kortfilmen Western af Hans Schabus. Efter filmene vil temaet blive perspektiveret af Kontoret for Undergrundsanliggender ved kunsthistoriker Line Kjær, hvorefter der vil være debat med Anders Jensen (Projektleder Ladegårds Å) og arkitekt Flemming Rafn Thomsen (Tredje Natur). Moderator: billedkunstner Annette Skov.

Se Lost Rivers Trailer:

Billetter hos Dansk Arkitektur Center
Besøg festivalens hjemmeside.