Tegnestuen var godt fyldt op, da TREDJE NATUR inviterede til debat om arkitektens repræsentationsformer og virkelighedsgengivelse.

Den 26. april inviterede TREDJE NATUR til åbent tegnestuearrangement i kølvandet på artiklen ’Steder fri for gråvejr, fede og fattige. Feltarbejde i renderingernes utopia’ bragt i Arkitekten. Dermed satte vi fokus på arkitektens repræsentationsformer og virkelighedsgengivelse og inviterede vores kollegaer i branchen indenfor til debat.

Over 100 personer lagde vejen forbi vores kontor til en eftermiddag i faglighedens navn! Vi er meget glade for det store fremmøde og vil gerne sige tak til alle de deltagende for deres interesse og deltagelse i debatten. Et særligt særligt tak skal også lyde til oplægsholderne antropolog MARIE STENDER og professor CARSTEN THAU, og til moderator JESPER PAGH, direktør i Arkitektforeningen, for deres bidrag til arrangementet.

Vi håber at diskussion fortsætter ude på tegnestuerne, hos bygherrerne og andre, der har indflydelse på feltet, for der er bestemt stadig en masse at diskutere!

IMG_2432

IMG_0306