TREDJE NATUR inviterer til debat-bar på tegnestuen onsdag d. 26. april, hvor vi vi sætter fokus på arkitektens repræsentationsformer og virkelighedsgengivelse.

TREDJE NATUR byder til åbent tegnestuearrangement. I kølvandet på artiklen ’Steder fri for gråvejr, fede og fattige. Feltarbejde i renderingernes utopia’ bragt i Arkitekten, sætter vi fokus på arkitektens repræsentationsformer og virkelighedsgengivelse.

Vi diskuterer arkitektens rolle i karakteriseringen og skildringen af vores samtidsidealer. Eventet tager udgangspunkt i oplæg fra antropolog MARIE STENDER og professor CARSTEN THAU. Debatten modereres af JESPER PAGH, direktør i Arkitektforeningen. Kom og vær med til at hæve debatten op fra papiret og ud i verden!

PROGRAM – ONSDAG D. 26. APRIL:
15.00 Nips og kolde drikkevarer
15.30 Oplæg fra antropolog Marie Stender og professor Carsten Thau
16.30 Efterfølgende åben diskussion

ADRESSE:
TREDJE NATUR, Heimdalsgade 35, baghuset 4. sal, København N

TILMELDING:
Via Facebook

Vi ses!