“Vi skal forstå vores egen påvirkning af klimaet og handle derefter!”siger Flemming Rafn Thomsen i et interview i Arkitekten.

TREDJE NATUR har gennem sit nu seksårige virke formet visionære og helt konkrete bud på hvordan. Flemming beskriver TREDJE NATURs tilgang i interviewet ved bl.a. at fortælle om nogle af TREDJE NATURs projekter som tæller Enghaveparken, POP-UP og Klimaflisen.

“Ifølge Flemming Rafn Thomsen handler stort set alle problemstillinger i byen om manglen på et tværfagligt og bredspektret blik, som kan nedbryde skellet mellem bygninger og landskab. Mennesket og byen er for Thomsen blevet en slags invasiv natur i sig selv, og derfor er vi nu i en situation, hvor den største naturkraft på Jorden er menneskeheden selv. Natur og kultur hænger efter TREDJE NATURs opfattelse sammen”.

Interviewet kan læses i sin helhed på Arkitektens hjemmeside HER.