Frankrigs præsident Macron rykker afholdelsen af MIND THE GAP

TREDJE NATUR, DAC, BLOXHUB og CONCITO er ikke de eneste, der brænder for at diskutere klimaet i BLOX. Den franske præsident Emanuel Macron statsbesøger senere på måneden Danmark, og har i den forbindelse ønsket at benytte BLOX til et pressemøde og en rundbordsnak med ledende danske aktører om grøn omstilling.

Macrons ønske falder sammen med afholdelsen af MIND THE GAP den 29. august. Derfor rykkes arrangementet til den 24. oktober i BLOX. Det beklager vi arrangører – særligt overfor oplægsholdere og køberne af de mange solgte billetter. Vi kan dog samtidig glædeligt meddele, at næsten alle oplægsholdere – heriblandt samtlige keynotes, står klar til at tage fat i klimadebatten fra samfundets fire ringhjørner på den nye dato.

De positive bivirkninger af en ændret dato er, at det giver os mulighed for at opjustere ambitionen med MIND THE GAP. Arrangementet den 24. oktober bliver nu startskuddet til at bringe MIND THE GAP og klimadebatten ud i hele Danmark. Det gør vi ved at lave en række mindre MIND THE GAP arrangementer i de fire øvrige danske regioner – mere information følger.

Mere information om arrangementet finder du HER.

Vær med til MIND THE GAP d. 24. oktober. Køb billet HER.