TREDJE NATUR medvirker i DR-programmet ”Vi bygger det væk”, som fra den 12. februar stiller skarpt på førende danske arkitekter, der arbejder med at udvikle nytænkende svar på fire af vores største samfundsudfordringer.

1. Vi skal tilpasse vores byer til klimaforandringerne. 2. Vi skal have styr på C02udledningerne og ressourceforbruget. 3. Vi skal skabe mere plads til naturen. 4.Vi skal skabe byer, hvor mennesker kan mødes og fællesskaber udfolde sig.


VI BYGGER DET VÆK – KLIMAFORANDRINGER (1:4)

TREDJE NATUR v. partner Flemming Rafn Thomsen er med i programseriens første afsnit af fire, som omhandler Klimaforandringerne. Her fortæller Flemming om hvordan vi er i gang med at genopfinde byens anonyme anlæg som fortove og parkeringskældre, så de passer til et nyt klima og kan skabe nyt byliv.

”Debatten om en bæredygtig fremtid handler rigtig meget om at reducere, minimere og udbedre. Men vi har også brug for positive fremtidsvisioner og konkrete bud på, hvordan vi kan skabe en bedre hverdag med fællesskaber, skønhed og oplevelser samtidig med at vi imødegår vores udfordringer. Gå-på-mod, fremtidslyst og en vis portion ”Vi-bygger-det-væk-attitude” er også blandt de energikilder, der skal bringe os gennem den grønne omstilling.”

Programmet har premiere 12. februar kl. 21:30 på DR K.