Ole Schrøder partner i TREDJE NATUR er valgt som ny Landsformand for Byggesocietetet. Ole afløser Tony Christrup som har været Landsformand i 8 år og dermed ikke kan genvælges.

”Jeg er glad og stolt over at få lov til at tage over som formand for Byggesocietetet, som jeg har været medlem af i 12 år. Jeg glæder mig til at give mig i kast med de mange opgaver der følger og jeg vil gå ydmygt til værks i udviklingen af den 82 år gamle forening. Det er samtidig min ambition at udfordre og udvikle rammerne for Byggesocietet. For med de mange kvalificerede medlemmer er jeg overbevist om, at vi i en endnu højere grad kan være med til at skubbe branchen i en positiv retning,” udtaler Ole Schrøder.

Ole Schrøder er 46 år gammel. Han er født i Sønderborg og oprindeligt uddannet tømrer og derefter arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Sammen med Flemming Rafn Thomsen driver han tegnestuen TREDJE NATUR, der til dagligt arbejder med bæredygtighed indenfor arkitektur, landskab, byudvikling og klimasikring med projekter der anviser, hvorledes man i praksis implementerer verdensmålene i byggeriet. Han tager sin store viden om bæredygtighed med ind i Byggesocietetet:

”Byggesocietetet har gennem et par år arbejdet med bæredygtighed og de 17 verdensmål og nu er vi klar til at tage næste skrid i den udvikling. Som forening vil rigtig gerne være med til at skabe fokus og viden om dette vigtige emne. Tilsvarende gælder for hele teknologiområdet, som jeg ikke er i tvivl om bliver afgørende de kommende år. Også i relation til bæredygtighed.”

Byggesocietetets nu tidligere Landsformand, direktør Tony Christrup glæder sig over, at det er lykkedes at overdrage stafetten og ansvaret for Byggesocietetet til Ole Schrøder på en god og ordentlig måde:

”Det har været meget vigtigt for mig, at overdragelsen til vores nye formand er foregået ordentligt og med respekt for Byggesocietetets historie og mange medlemmer. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Ole er den helt rigtige for Byggesocietetet. Ole er et godt og ordentligt menneske med kompasset og værdisættet på rette sted og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke. Byggesocietetet ligger trygt i hans hænder.”

Landsmødet genvalgte Hans-Bo Hyldig, Adm. Direktør i FB-Gruppen og Anne Henriksen, Advokat fra Advokatfirmaet Vingaardshus som næstformænd i Byggesocietetet. Derudover blev Adm. Dir. fra Kuben Byg, Line Røtting Dornan, genvalgt som bestyrelsesmedlem.

Link til Byggesocietets hjemmeside.