TREDJE NATUR søger skarpe praktikanter til efterårssemesteret 2021!
Vi er en ambitiøs tegnestue der hylder faglig nytænkning og tværfagligt samarbejde indenfor bæredygtig byplanlægning og arkitektur. Vi søger arkitekturpraktikanter, der vil gå på opdagelse i territoriet mellem bygning og landskab og mellem det naturlige og det menneskeskabte sammen med os.

OM PRAKTIKSTILLINGEN

Som praktikant hos TREDJE NATUR vil du indgå i et projektteam på lige fod med engagerede og kompetente kolleger, hvor der i fællesskab formuleres nye hybride løsninger til fremtidens by.

Vi arbejder på nationale og internationale projekter i alle skalaer og typologier. Fra vores klimatilpasningsprodukt Klimaflisen, over en lang række spændende masterplaner til opgaver om fremtidens bæredygtige bolig-, kontor- og hotelbyggeri. Aktuelt har vi opgaver i Danmark, Norge, UK, Japan m.m.

Projekternes alsidige profil giver vores praktikanter mulighed for at arbejde over et bredt fagligt spektrum af byer, bygninger, landskaber, hybrider og infrastruktur.

Vi vil meget gerne se ansøgninger fra engagerede, proaktive og positive mennesker, der vil være med til at udvikle projekter, som udforsker sammenhængen mellem bygninger og biologi og hvor bæredygtighed er i fokus. Vi ser gerne, at du:

  • Har noget på hjerte og interesse for tidens klimaudfordringer.
  • Besidder gode fremstillings- og formidlingsevner, der griber arkitektoniske koncepter og idéer.
  • Udviser engagement og vilje til at udvikle din faglighed.
  • Kan udvikle skitse- og præsentationsmodeller.
  • Arbejder hjemmevant i Rhino, Illustrator, Photoshop og InDesign.


DET PRAKTISKE

Praktikperioden vil være på minimum 5 måneder med start august/september 2021, med god mulighed for forlængelse.

Praktikken er lønnet efter erfaring. Send din portfolio og CV til internship@tredjenatur.dk.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi ansætter løbende.