Klimaflisen er med i den nye bog The Ideal City, der netop er udgivet af Space10 og gestalten.

OM BOGEN

“What kind of cities do we want to live in? What do we believe is important for a good life? And what makes a good home for all of us? Joining forces with gestalten, we explore these questions in The Ideal City, our book of recipes for how to better design, build, inhabit and share our cities.”

I bogen rejser vi til 53 byer i 30 forskellige lande og taler med eksperter på tværs af arkitektur, design, teknologi og administration om en bedre vej frem til vores fælles hjem: byen. Vi fejrer de utallige projekter, design og initiativer, der skaber bedre byer for alle – nogle på størrelse med et helt kvarter, andre så små som en app på din telefon. Målet er at fremvise inspirerende løsninger til en bedre hverdag for både mennesker og planeten.

The Ideal City er udgivet af gestalten og kan bestilles via dette link.