TAKE OFF i Værløse!Freja ejendomme har valgt COBE og Tredje Natur til at slå stregerne til en masterplan for Flyvestation Værløse.

Flyvestation Værløse byder på alt fra fascinerende F16 shelters i rå jernbeton over historiske hangarer til små forfaldne skure. Nu får de historiske bygninger følgeskab af boliger og erhverv. Freja ejendomme har nemlig fundet de rådgivere, der skal hjælpe med at udvikle den sydlige del til erhvervs- og boligområde. Det er COBE og Tredje Natur, som er udvalgt efter en prækvalifikationsproces med fem tegnestuer.

”Begge tegnestuer har erfaring med byudvikling og planlægning. De har forståelse for, hvad der skal til for at drive processen fremad og få skabt en levende bydel. COBE har en meget stærk analytisk tilgang til opgaven, mens Tredje Natur byder ind med en virkelig god forståelse for samspillet mellem landskab og kulturarv. Vi glæder os til at komme i gang med udviklingen af området sammen med de to tegnestuer, siger udviklingsdirektør i Freja ejendomme Carsten Rasmussen.

Det er planen, at de to tegnestuer skal komme med deres første oplæg på en ejendomskonference om flyvestationens fremtid, som Furesø Kommune og Freja ejendomme holder d. 26. marts. Masterplanen forventes klar før sommerferien.

Læs mere her.

Se flere billeder fra området her.