Tredje Naturs Klimaflise har netop vundet en eftertragtet plads i Climate-KICs prestigefyldte accelerator program! Omverdenens interesse og støtte til projektet fortsætter og vil denne gang bidrage til at få Klimaflisen hele vejen ud i vores gader og stræder.

Programmet er et EU-baseret iværksætterprogram der yder støtte til de mest lovende iværksættervirksomheder, som adresserer klimaforandringerne og de tilhørende udfordringer som vores byer står over for.

FRA INNOVATION TIL MARKED
Med pladsen får TREDJE NATUR bl.a. adgang til et stort netværk og ekspertviden via Climate-KICs 28 europæiske kontorer og ikke mindst økonomisk støtte på op til 95.000 Euro. Formålet er at fremskynde rejsen til markedet og give Klimaflisen større gennemslagskraft globalt.

”At være udvalgt til Climate-KIC programmet er en stor ære og bekræfter os i Klimaflisens globale potentiale. Vi glæder os til det fortsatte arbejde og se, hvor Climate KICs viden, ressourcer, værktøjer og vejledning kan bære os hen.” Jeppe Ecklon, Head of Production, TREDJE NATUR.

Midlerne og den støtte der følger med programmet, skal bruges til at udvikle forretning og investorperspektiv. Aktiviteter der falder som det næste naturlige skridt på vejen hen mod at få Klimaflisen ud i verden. TREDJE NATUR har netop stiftet iværksætterselskabet Climate Tile IVS, hvor Klimaflisens aktiviteter vil drives fremadrettet.

CLEANTECH MATCHMAKING
For at kickstarte accelerator programmet vil Flemming Rafn Thomsen ansvarlig partner på Klimaflisen, deltage i en Cleantech Matchmaking boot camp i Göteborg d. 24. maj. Her vil store etablerede firmaer som Skanska, Ericsson, Telia, Fortum, Södra m.fl. forsøge at sælge sig selv til de udvalgte Climate-KIC partnere for derved at skabe forbindelse mellem dem og de nordiske cleantech start-ups. TREDJE NATUR er i forbindelse med Climate-KIC landet på listen over “Top 10 hotteste nye nordiske cleantech startups“.

OM CLIMATE-KIC
Climate-KIC er et europæisk videns- og innovationssamfund, der arbejder for at fremskynde overgangen til en nul-kulstoføkonomi.

Climate-KIC identificerer og understøtter innovation, som hjælper samfundet med at afbøde og tilpasse sig klimaændringer. Formålet er ikke bare at understøtte udviklingen mod en mere bæredygtig økonomi der kan forhindre katastrofale klimaændringer, men også understøtte den væld af muligheder for erhvervslivet og samfundet som den indebærer. Programmet er støttet af Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi. Læs mere her.

Læs mere om Klimaflisen her.