Enghaveparken og POP-UP er shortlisted til Danish Design Award. Dansk Design Center og Design denmark står bag Danish Design Award, som bliver uddelt i slutningen af maj. 

POP-UP er shortlisted i kategorien ‘Utopia’. POP-UP er en kombinationsløsning, som løser tre urbane udfordringer med samme greb: mangel på grønne områder, mangel på parkeringspladser og et øget behov for at kunne håndtere ekstremregn. Læs mere om projektet her.

Enghaveparken, som for nyligt vandt Årets Arne uddelt af Akademisk Arkitektforening, er shortlisted i kategorien ‘Liveable Cities’. Med Enghaveparken har vi skybrudssikret store dele af Vesterbro ved at sætte regnvand i cirkulære kredsløb som bliver brugt til at vande parkens planter og til rekreative formål – alt sammen med respekt for parkens kulturhistorie og originale design. Læs mere om projektet her

Vi er glade for anerkendelsen fra Danish Design Award og krydser fingre for prisuddelingen!