Vores ambitiøse masterplan er et skridt nærmere realisering efter første spadestik. TREDJE NATUR deltog sammen med Frederikssunds Kommune, AP Pension, MT Højgaard, Henning Larsen Arkitekter og 150 spændte borgere.

Så blev det tid til at tage de første spadestik i opførslen af den nye bydel Vinge Centrum. TREDJE NATUR medvirkede i startskuddet og tog med glæde en spade i hænderne for at påbegynde byggeriet. Tilbage i 2014 vandt TREDJE NATUR, i samarbejde med Henning Larsen Arkitekter, MOE og RPA, konkurrencen om Vinges Masterplan, som kendetegnes ved pragmatisk natur, varierende urbane rum, sociale kvaliteter der underbygger fællesskab, grøn mobilitet og meget mere.

I slutningen af juni 2017 kunne Frederikssunds Kommune offentliggøre milliardaftalen med AP Pension, og derved en realisering af Vinge Centrum. MT Højgaard, som kontraktpart, AP Pension og Frederikssunds kommune står nu klar til at begynde byggeriet.

Vinge Centrum vil blandt andet bestå af 150.000 etagemeter byggeri. Området vil være præget af et tæt bycentrum med masser af natur mellem bygningerne. Ved at integrere det bedste fra de to verdener skabes rammerne for et enestående og oplevelsesrigt hverdagsliv i Vinge. Byen vil indeholde eje- og lejeboliger, erhvervslejemål, detailhandel og offentlige institutioner. Vores design for Vinge station vandt i 2015 LEAF Award i kategorien Urban Design of the Year, men stationen er udviklet som byens kerne. Læs mere om projektet på her.

TREDJE NATUR ser frem til at se opførslen af Vinge og følge byens udvikling!

WEB3