Udstillingen Better Living viser de syv vinderforslag fra konkurrencen af samme navn.TREDJE NATUR deltager med forslaget ‘Reservoir’ der vandt i kategorien Arkitektonisk kvalitet. Se forslaget her og læs vores post om deltagelsen i Innosite.

Grundejernes Investeringsfond bad om kreative, innovative og anderledes bud på, hvordan man kan forandre vores boliger, bygninger og byer og skabe en bedre hverdag for lejere og udlejere i det eksisterende byggeri. Præmieoverrækkelse og taler ved John Skovmand Thomsen, teknisk chef i GI og Mathilde Serup, programchef for Branche & Netværk i Dansk Arkitektur Center.

Pop-up DJs og forfriskninger d. 8. marts kl. 16:30 – 19:00 hos Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K

Udstillingen Better Living kan ses i Dansk Arkitektur Center til og med den 9. april 2012. Gratis entré.