TREDJE NATUR er med i konkurrencen om kunststien ARKEN WALK i Ishøj, der skal forbinde Ishøjs centrum med kunstmuseet Arken. Sammen med vores team, EKJ Rådgivende Ingeniører, kunstner Ingvar Cronhammar, lysdesigner Fortheloveoflight og TN| Research v. Boris Brorman Jensen, går vi til opgaven om at skabe et unikt oplevelsesforløb, med stærke tværfaglige kompetencer og ekspertiser.

Frem til midt december vil vores team være i fuld gang med at udveksle idéer og skitsere på rammerne til en kunststien ARKEN WALK. Kunststien bliver ikke kun en defineret strækning mellem Ishøjs centrum og Arken, men derimod et særligt oplevelsesforløb for besøgende og lokale, der vil sætte et nyt og kulturelt stempel på Ishøj og derved synliggøre og fremtidssikre byen positivt på nationalt plan.

UDVALGTE TEAMS
I alt søgte 27 teams om at være med i konkurrencen, hvoraf 4 er udvalgt til at deltage i konkurrencen.

De udvalgte teams er:
– TREDJE NATUR, EKJ Rådgivende Ingeniører, Ingvar Cronhammar, Fortheloveoflight og TN | Research v. Boris Brorman Jensen
– Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue med L’Equipe ApS v. Marie Nipper og Jeppe Hein
– Juul/Frost Arkitekter A/S med John Pløger, Flemming Brantbjerg og Claus Carstensen
– Schønherr A/S med NIRAS A/S, In-Situ v. Trine Møller Madsen og Morten Stræde

PRÆKVALIFICERET ARKEN WALK_WEB2ARKEN WALK
ARKEN WALK bliver en 2,2 km lang sti, der forbinder Ishøjs centrum med kunstmuseet Arken. Visionen for kunststien er, at den bliver en kunst- og kulturakse, som både er til fordel for besøgende og lokale borgere i Ishøj. Den skal indrettes med kunstinstallationer, samt arkitektoniske og landskabelige bearbejdninger, der giver mulighed for enhver sjæls behov for ophold, leg, bevægelse, samt oplevelsesrig og sanselig udfoldelse. Kunstoplevelsen starter i det du træder ud af toget eller når du krydser stien på vej hjem fra arbejde. Projektet udsprang af et ønske om at gøre vejen til kunstmuseet tydeligere, samt skabe tryghed i byen. Ishøjs Kommune samarbejder med Arken Museum for Moderne Kunst, med økonomisk støtte fra Realdania, i realisering af ARKEN WALK.

Opgaven kræver et visionært rådgiverteam, der mestrer at skabe ophøjede og sanselige oplevelser og samtidigt gøre dem hyperfolkelige. Vores tværfaglige team med stærke kompetencer indenfor arkitektur, byplanlægning, grønne og blå strategier, bynatur, kunst, belysning, scenografi og meget mere, gør os kvalificeret til lige netop dette projekt. Teamet brænder for at lave et projekt, der ikke bare styrker Arkens, men Ishøjs identitet.

Vi glæder os til at starte samarbejdet og projektet. Hold jer opdateret her på hjemmesiden!