TREDJE NATUR har bevæget sig over på den ’andra sidan’ til Bunkeflostrand i Malmø Stad her i foråret, hvor vi er inviteret til at give vores bud på, hvordan det spændende udviklingsområde, beliggende syd for Øresundsbroen skal udvikles.

For Magnolia Bostad, JM og PEAB Bostad, i samarbejde med Malmö stad udarbejder vi et helhedsgreb for udviklingen af området, i et parallelopdrag, hvor de to andre deltagende tegnestuer er svenske White og Stadstudio.

Opgaven går ud på at skabe en helhedsplan for et attraktivt byområde med boliger og bymiljø, som udnytter områdets store kvaliteter og tager højde for områdets udfordringerne, som f.eks. støj.

  • Boligområdet skal udnytte den særegne naturværdi vi finder ved Bunkeflostrand
  • Vi skal identificere, hvordan en bæredygtig udvikling ser ud for området, nu og i fremtiden
  • Området, som er det sidste store udviklingsområde ved Bunkeflostrand, skal forbindes til de omkringliggende områder
  • Vi skal skabe mødesteder, rekreative områder og plads til handel

Opdragsgiverne ønsker med arbejdet at skabe et planlægningsgrundlag, som bunder i en innovativ, strategisk og langsigtet bæredygtig vision for det nordlige Bunkeflostrand. Det glæder vi os til at bidrage til!

Læs mere på Malmø Stads hjemmeside HER.