Videre til runde 2 i megakonkurrence. Sammen med jaja architects, Henning Larsen Architects, Buro Happold og Manica Architecture går TREDJE NATUR  videre til runde 2 i den omfattende konkurrence om et nyt samlet idræts- og aktivitetsområde i Holbæk by.

Borgmester Søren Kjærsgaard er medlem af dommerkomiteen. Da konkurrencen stadig løber, kan han ikke sige noget om indholdet af de enkelte forslag. Overordnet siger han dog:

– Vi har fået nogle fantastisk spændende forslag ind. De har selvfølgelig hver især deres fordele og ulemper, og derfor har det heller ikke været nogen nem opgave at vælge. Men i sidste ende går vi nu videre med tre forslag, som bedst kan indfri vores store ambitioner for projektet.

Konkurrenceforslagene blev i den første fase bedømt på deres arkitektoniske, funktionelle og tekniske løsninger på konkurrenceprogrammets krav samt projekternes overholdelse af de økonomiske rammer.

Efter to runder med forhandlinger skal virksomhederne aflevere de udviklede bud den 14. maj 2013. Herefter skal budene evalueres frem til midten af juni. Den 18. juni udstilles det vindende projekt på det gamle rådhus i Holbæk, hvorefter der igangsættes en planproces med en høringsfase.

Læs mere på Holbæk Kommunes hjemmeside.